Nyt fra børneformanden


Nyt fra Ungdomsformanden

Som nytiltrådt ungdomsformand i HPTI-fodbold, vil jeg gerne byde alle spillere, trænere og forældre velkommen til sæsonen 2017/2018!

Først en lille præsentation:

Jeg er 34 år og bor i Over-Holluf, har 2 piger, spiller selv fodbold på Oldboysholdet. Desuden er jeg ansvarlig for hjemmesiden og facebookgruppen. Jeg har tidligere spillet fodbold i Glamsbjerg, Dalum IF og B1913. Derudover har jeg, fra jeg var 14 til 19 år, trænet ungdomshold, samt være fodboldskoletræner i samme periode.

Jeg overtog i sommers børne og ungdomsformands posten, fra Susan, som har gjort, og heldigvis stadig gør, et kæmpe stykke arbejde for klubben. Min opgave som ungdomsformand er at være bindeled mellem bestyrelsen og jer forældre, spillere og trænere, samt sørge for, at der er styr på det organisatoriske omkring ungdomsafdelingen i klubben – dvs. alle spillere fra 0-18 år og deres trænere.

Det er aldrig en let tjans, at overtage et post som denne, efter en virkelig stærk personlighed, men klubbens trænere og forældre, tlknyttet spillere og hold i klubben, har gjort det nemt for mig, da det har været begrænset, hvad der skulle besvares af mails og opkald. Dette betyder selvfølgelig, at vi har en stærk træner-trup, god forældreopbakning og en masse glade børn, hvilket vi skal væe stolte af, i HPTI.

Mine mål som ungdomsformand er, meget lig med Susans, at sætte fokus på følgende områder:

– Afholdelse af fælles aktiviteter på tværs af årgangene for at styrke det sociale miljø i klubben, dvs. som minimum et sommer- og julearrangement for alle!

– Opdatering af hjemmeside og den nyopstartede facebookgruppe, med flere oplysninger, foto osv., om hold, klub og kampe – det kan I forhåbentligt allerede se er i gang!

– Fortsat information til spillere, trænere og forældre om klubbens arbejde, holdninger og retningslinjer – der findes nu allerede hæfter om dette, der vil blive uddelt eller kan findes på hjemmesiden!

– Bedre overblik over materiel, spilletøj og boldskur, i samarbejde med Susan – der findes nu bl.a. et glemmeskab i boldskuret, I kan kigge i, hvis I mangler noget.

– Genindførelse af; valg af minimum én forældrerepræsentant pr årgang, således at klubben/jeg har en kontakt ud over trænerne, der gerne skal fokusere mest på det træningsmæssige.

– Fokus på, at HPTI bliver en rigtig god “pigeklub”, måske endda en af de bedste på fyn! Vi har allerede nu, utrolig mange piger og pigehold, og det er noget, jeg anser som værende vigtigt, at vi videreudvikler, så vi kan bibeholde det høje antal pigemedlemmer.

De bedste fodboldhilsner fra Børne og ungdomsformand, Casper Nielsen

Har I spørgsmål, forslag eller kommentarer, er I altid velkomne til at skrive til mig på caspern0904@gmail.com