U5 (forældre/barn)


 

Velkommen til Forældre-barn fodbold (U1-U5)

Beskrivelse 

Ideen med dette tilbud er, at barnet i trygge rammer kan få en fornemmelse for, hvad det vil sige at “gå til fodbold”. Dvs. lære at være på en fodboldbane, høre hvad en træner siger, og lære udtryk som aflevering, indkast, udspark osv, mens barn og voksen har det sjovt og hygger sig sammen. Der er ingen krav til kunnen eller deltagelse. Hvert barn deltager i sit eget tempo og efter eget temperament!

Afslutning-efteraar-2013-2

HVAD SKAL VI HA’ PÅ!? – FART PÅ!!

Holdet 

Alle børn født i år 2013 og senere kan sammen med en forælder, bedsteforælder el. lign. træne med på Forældre-barn fodbold. Drenge og piger født i 2012, som ikke er klar til at træne uden mor/far, er også meget velkomne her, så længe der er brug for det!

Træning

Fra primo april til ultimo juni samt medio august til primo oktober træner holdet søndage kl. 10.00 – 11.00 på Rugbybanen ved Holluf Pile Skole. Vi starter altid fælles, så vær med fra starten. Og husk en drikkedunk med vand!

Opstart: 22. april kl. 10.

Indmeldelse

Alle nysgerrige og interesserede er velkomne til at kigge forbi og måske træne med, hvis lysten og modet er til det. De første par uger får man lov at træne med uden, at man behøver at melde sig ind.

Afslutning-efteraar-2013.4

Forældre-barn-holdet efter kamp: Afslutning efterår 2013

Nye spillere skal indmeldes efter 3-4 gange. Du kan se priserne, samt indmelde dit barn her.

Træner

Tlf.  email: