Håndbold


 

forside_ny13

Hold 2014/2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Serie 2 Herrer (Pulje 2)

Serie 1 Damer (Serie 1 kval)

Velkommen til håndboldafdelingen

Vi håber vores medlemmer vil få en masse gode oplevelser her på hjemmesiden, hvor vi tilstræber at få den opdateret så ofte som muligt.

Hvis du ikke er medlem af håndboldafdelingen, håber vi naturligvis også, at du vil finde det du søger, hvad enten det er om hold, træningstider, trænere eller bare er nysgerrig for at se, hvad der sker i afdelingen.

Håndbold er en afdeling under hovedforeningen HPTI. Der er en selvstændig bestyrelse i håndbold, som refererer videre til hovedbestyrelsen i HPTI.

Håndboldklubben har hold for børn fra 5 års alderen og op til veteraner, så det vil sige folk i næsten alle aldre. Der er omkring 140 medlemmer af håndboldafdelingen i alt.

Mvh

HPTI håndbold

HPTI hold spiller i Hummel, Trøjefarve: Grøn, Shortsfarve: Sort.


 

Seneste nyt…

Opstart efter sommerferie

Sommeren er først lige begyndt, men vi kan sagtens glæde os til håndbolden starter op igen! Kig under fanen “træningstider” og sæt kryds i kalenderen d. 14. august hvor vi starter op igen!

Posted in Håndbold | Comments Off on Opstart efter sommerferie

Generelforsamling og afslutning

Så er endnu en veloverstået sæson ved at lakke mod enden og i den forbindelse inviteres der til generalforsamling og afslutningsfest – både for nuværende såvel, som tidligere medlemmer.

Posted in Håndbold | Comments Off on Generelforsamling og afslutning

Julefrokost 2014

Så er det blevet tid til at afholde julefrokost endnu engang! Både nuværende og tidligere medlemmer er inviteret og vi vil glæde os til, at se hver og én af jer.

Posted in Håndbold | Comments Off on Julefrokost 2014

OBS! Ændrede træningstider

Efter holdmøde i sidste uge besluttede herrerne, at rykke trænings-tiden torsdag! Se under fanen “træningstider” for at se din nye træningstid.

Posted in Håndbold | Comments Off on OBS! Ændrede træningstider

Opslagstavle

aktuelle_kampe4

 

 

 

 


Sponsor

bliv_sponsor